Gewonde bij steekincident in verkeer

vrijdag 13 mei 2016

Heerlen - Bij een conflict in het verkeer is donderdagavond een 24-jarige man uit het Belgische Maasmechelen gewond geraakt toen hij werd gestoken.

Tussen de man en de bestuurder van een ander voertuig was een conflict ontstaan over het rijgedrag. Dit eindigde op een rotonde aan de Parallelweg in Heerlen waar de auto’s tot stilstand kwamen en beide bestuurders uitstapten. Wat daarna precies gebeurde, is nog onduidelijk. Wel raakte één van de bestuurders gewond, nadat de andere bestuurder hem op een gegeven moment eenmaal stak. De gewonde bestuurder reed naar het ziekenhuis voor behandeling waarna hij bij de aangifte deed. De bestuurder van de andere auto ging na het steekincident zelf naar het politiebureau in Heerlen waar hij werd aangehouden.

De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben dat met dit incident te maken kan hebben, worden verzocht contact met de politie op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0900 8844. Anoniem kan ook via het telefoonnummer 0800 7000 (Stichting M).

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkrade | 112 alarmeringen Kerkrade | Goedkoop Tanken in Kerkrade | Supermarkten in Kerkrade | Weerbericht Kerkrade