Twee gewonden bij woningoverval

donderdag 17 december 2015

Kerkrade - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een woningoverval aan de Holzstraat. Er is via Burgernet een oproep gedaan aan het publiek om mee uit te kijken naar twee verdachten.

Rond 19.15 uur kreeg de politie melding van een woningoverval, toen agenten ter plaatse arriveerden troffen zij twee bewoners gewond aan. De slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is op dit moment nog onduidelijk of zaken buitgemaakt zijn. De directe omgeving van de woning is afgezet in verband met technisch onderzoek. Ook zal er door politiemedewerkers een buurtonderzoek worden gehouden. Er is via Burgernet een de hulp van burgers ingeroepen om mee uit te kijken naar twee verdachten. Twee mannen, in de leeftijd van ongeveer 20 - 25 jaar oud. Beide hebben een buitenlands uiterlijk en droegen sportschoenen. Een van hen is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een baardje. Getuigen die informatie hebben over deze zaak worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 - 88 44. Of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkrade | 112 alarmeringen Kerkrade | Goedkoop Tanken in Kerkrade | Supermarkten in Kerkrade | Weerbericht Kerkrade