Man aangehouden voor vernieling en belediging politie

zondag 1 mei 2016

Heerlen - In de Akerstraat is gisteravond een 24-jarige man uit Veldhoven aangehouden op verdenking van vernieling van een ruit en belediging van ambtenaren in functie. Op camerabeelden was te zien dat er, in de Akerstraat, een man bovenop een andere man zat. Hierop zijn twee bikers van politie gaan kijken wat er aan de hand was. Ter plaatse bleek de 24-jarige man gewond te zijn aan zijn hand. Hij gedroeg zich erg agressief en beledigde de agenten. Toen deze hem wilden aanhouden voor de belediging verzette de man zich hevig.

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachte, voorafgaande aan het opstootje in de Akerstraat bij een horecagelegenheid in de buurt waarschijnlijk een ruit had vernield. Daarbij heeft hij vermoedelijk de verwondingen aan zijn hand opgelopen. Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek de hand gebroken. Bij aanhouding bleek tevens dat de man 5 gram hennep bij zich had.

 

De verdachte is aangehouden en heeft de nacht op het politiebureau doorgebracht. De zaak wordt verder onderzocht en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkrade | 112 alarmeringen Kerkrade | Goedkoop Tanken in Kerkrade | Supermarkten in Kerkrade | Weerbericht Kerkrade