Auto’s in beslag genomen en diverse bekeuringen bij grote controle

vrijdag 19 februari 2016

Kerkrade/Heerlen/Schinveld - De politie heeft donderdag op diverse locaties een verkeerscontrole gehouden in het kader van het Donkere Dagen Offensief. Bij die controle werd samengewerkt met diverse partners, waaronder Belastingdienst en Douane.

De controle duurde van 14.00 tot 21.30 uur en vond onder andere plaats in Kerkrade. Daar werden diverse bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de gordel, mobiel bellen achter het stuur, het niet goed voeren van de juiste verlichting en het niet kunnen tonen van het rijbewijs. In totaal werd er 350 euro aan openstaande boetes door de politie geïnd. De Belastingdienst inde voor 10.000 euro aan openstaande rekeningen, drie auto’s werden in beslag genomen en vijf auto’s werd beslag op gelegd, Maar mogen wel blijven rijden.

Ook in Schinveld werd donderdag gecontroleerd. 90 voertuigen werden gecontroleerd en er werden diverse bekeuringen uitgeschreven voor o.a. niet tonen van het rijbewijs, gladde banden en bellen achter het stuur. In totaal werd er door de Belastingdienst voor ruim 4400,- euro aan openstaande rekeningen geïnd, er werden zes auto’s in beslag genomen en er werd beslag gelegd op acht personenauto’s. Ook deze acht mogen wel blijven rijden.

In Heerlen werden 86 voertuigen door de politie gecontroleerd en in totaal 10 openstaande boetes geïnd met een totaalbedrag van ruim 5300,- euro. Zes auto’s zijn buiten gebruik gesteld en op 20 voertuigen is door de Belastingdienst beslag gelegd. Hier werd in totaal 14.000 euro door de Belastingdienst geïnd nadat van de 18.360 gescande voertuigen er 48 werden staande gehouden en naar de controleplaats werden begeleid.

2016020905

 

 

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkrade | 112 alarmeringen Kerkrade | Goedkoop Tanken in Kerkrade | Supermarkten in Kerkrade | Weerbericht Kerkrade